Slobozia: Ela Stoica - Pictează cu sufletul

Slobozia: Ela Stoica - Pictează cu sufletul

Ela iubeşte culorile

Pasionată de pictură, adolescenta a ales să devină artist plastic. Crede cu putere în talentul său şi îşi doreşte ca operele sale să devină apreciate peste tot în lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dragostea pentru pictură a moştenit-o de la tatăl său care şi-a dorit să devină pictor, însă i-a fost greu să îşi realizeze visul. Ambiţioasă şi dornică de a-l face pe părintele ei fericit, Ela a decis că trebuie să urmeze cursurile unui liceu cu profil artistic. La 15 ani a plecat din Tecuciul natal, pentru a veni la Slobozia să studieze artele plastice.

„La noi în Tecuci nu este liceu de artă, iar la Galaţi ai mei nu au vrut să mă lase. Am venit la Slobozia la o mătuşă şi m-am înscris la liceul de aici. Sunt bucuroasă că am făcut această alegere, pentru că atât colegii, cât şi profesorii sunt foarte buni”, spune adolescenta.

Transpune stările sufleteşti în tablouri

Mânuită de Ela, pensula împrăştie culoarea pe pânza şevaletului în forme şi linii inedite, toate izvotâte din sufletul său. Fiecare compoziţie a artistei întruchipează, într-un mod abstract, stările şi trăirile interioare ale adolescentei.

 Picturile sale abundă de trecerea de la culori calde la culori reci, care se amestecă şi se îmbină, reuşind astfel să redea ceea ce artista simte în momentul în care se apucă de lucru.

„Contez foarte mult pe imagine şi compoziţie abstractă. Eu pictez ceea ce simt, transmit stările mele, emoţiile în fiecare planşă. Aşa îmi place să lucrez”, motivează adolescenta cu suflet de arist.

Citiţi mai multe amănunte în „Adevărul de Seară“ Slobozia de astăzi !

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările