Slobozia: Copil de doi ani, intoxicat cu Amplicilină

Slobozia: Copil de doi ani, intoxicat cu Amplicilină

Micuţul se află acumn stare bună

Familia unui copil de doi ani din Ţăndărei a trecut ieri după amiază prin clipe de coşmar. Copilului i s-a făcut rău de la antibioticul pe care medicul i l-a prescris pentru tratarea unei bronşite. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru că micuţul tuşea puternic şi avea febră, părinţii au decis să îl ducă la medic. Doctorul care l-a consultat le-a explicat părinţilor că micuţul are bronşită şi că trebuie să urmeze un tratament cu Ampicilină. După câteva zile de la administrare, copilului i s-a făcut rău. Ieri după amiază, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. După ce l-au supus mai multor investigaţii, medicii celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ au constatat că micuţul era alergic la acest tip de antibiotic şi i-au prescris un alt medicament pentru tratarea afecţiunii de care suferea. El a fost internat pe secţia Pediatrie şi după mai bine de 12 ore de supraveghere medicală, copilul a fost externat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările