Rechizite, jucării şi îmbrăcăminte contrafăcute, confiscate de poliţişti

Rechizite, jucării şi îmbrăcăminte contrafăcute, confiscate de poliţişti

Marfa pentru care nu existau documente de provenienţă a fost confiscată FOTO Adevărul

ÎPoliţiştii de investigare a criminalităţii economice au efectuat, în ultimele zile, controale la mai mulţi agenţi economici de pe raza judeţului Ialomiţa pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul contrafacerilor.

Astfel, pe parcursul activităţilor desfăşurate, oamenii legii au identificat la sediile a două societăţi comerciale de pe raza municipiilor Slobozia şi Feteşti, rechizite, jucării şi articole de îmbrăcăminte ce erau destinate comercializării şi care purtau însemnele unor mărci înregistrate.
 
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că administratorii societăţilor comerciale în cauză nu deţineau documente care să ateste provenienţa şi autenticitatea bunurilor. Întrucât produsele erau susceptibile a fi contrafăcute, poliţiştii le-au indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Legii 84/1998 privind protecţia mărcilor şi indicaţiilor geografice.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările