Razie în comunele Griviţa şi Traian. Câte persoane au fost amendate de poliţişti

Razie în comunele Griviţa şi Traian. Câte persoane au fost amendate de poliţişti

Razie în comunele Griviţa şi Traian FOTO IPJ Ialomiţa

Peste 230 de persoane legitimate, 163 de autoturisme controlate, 33 de sancţiuni contravenţionale aplicate, acestea este bilanţul unei acţiuni desfăşurată ieri pe raza comunelor Griviţa şi Traian. Razia a urmărit prevenirea criminalităţii stradale, dar şi verificarea resctării măsurilor sanitare împotriva COVID-19,

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform IPJ Ialomiţa, au fost controlate în trafic 232 de autovehicule şi legitimate 163 de persoane. De asemenea, au fost aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 17.900 de lei, fiind testaţi cu aparatul Drager peste 50 de conducători auto.
 
Şi poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au acţionat în cadrul acţiunii pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite, fiind confiscate bunuri în valoare de 1.103 lei.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările