Patru suspecţi de furt, reţinuţi de poliţişti după descinderi în Ialomiţa şi Călăraşi

Patru suspecţi de furt, reţinuţi de poliţişti după descinderi în Ialomiţa şi Călăraşi

Poliţia a descins în două judeţe FOTO Adevărul

Patru persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor domiciliare de joi, 27 ianuarie, efectuate de poliţiştii din Ialomiţa şi Călăraşi, la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale.

În 27 ianuarie, oamenii legii au pus în executare 5 mandate de percheziţii domiciliare, în municipiul Slobozia şi localităţile Ograda şi Frăţileşti din judeţul Ialomiţa şi comuna Dor Mărunt, din judeţul Călăraşi.
 
Forţele de ordine au descins la locuinţele unor pesoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 30.000 de lei.
 
De aici au fost ridicate mai multe bunuri, susceptibile a fi provenite din furturi şi care au legătură cu dosarul instrumentat.
 
În urma descinderilor au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Slobozia, pe bază de mandate de aducere, 4 persoane, faţă de acestea fiind dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.
 
Cei 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 38 de ani, au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomiţa, urmând ca vineri, 28 ianuarie, să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate din partea Serviciului Operaţiuni Speciale Călăraşi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările