ISU Ialomiţa recrutează voluntari. Unde se fac înscrierile

ISU Ialomiţa recrutează voluntari. Unde se fac înscrierile

Se caută voluntari la ISU Ialomiţa FOTO ISU Galaţi

Începând cu data de 14 iunie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa va începe o nouă etapă a campaniei de recrutare a voluntarilor ”Salvator din pasiune”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până pe data de 16 iulie sunt aşteptaţi pentru înscriere noi candidaţi care doresc să se alăture echipei salvatorilor.
Candidatul la statutul de voluntar este persoana care îndeplineşte următoarele condiţii: 
- are vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani;
- este apt din punct de vedere medical; 
- nu a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor cu intenţie;
- nu a pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă;
- nu este angajat în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă;
- nu este angajat sau nu îşi desfăşoară activitatea în cadrul serviciilor voluntare sau private pentru situaţii de urgenţă. 
 
Recrutarea se va realiza în perioada 14.06. – 16.07.2021, de luni până vineri, în intervalul 09.00-15.00 la sediul inspectoratului din municipiul Slobozia, strada Lacului, nr.23.
 
Înscrierea şi recrutarea candidaţilor va fi urmată de o perioadă de 5 zile de analiză a dosarelor, iar dacă acestea îndeplinesc toate condiţiile legale, se vor încheia  contractele de voluntariat. 
 
Detalii suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al jud. Ialomiţa - www.isujialomita.eu (clic pe afişul campaniei) sau la structura de pregătire pentru intervenţie şi rezilienţa comunităţilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa, la numărul de telefon 0243.232.396/97, interior – 27154.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările