Interlopi arestaţi preventiv la cererea procurorilor

Interlopi arestaţi preventiv la cererea procurorilor

Cei trei suspecţi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de şantaj FOTO: adevarul.ro

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni au pus în mişcare acţiunea penală şi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a trei persoane pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Ştiri pe aceeaşi temă


Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni au pus în mişcare acţiunea penală şi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor RUPIŢĂ VIOREL zis Viscal, RUPIŢĂ CONSTANTIN zis Belmond şi CONSTANTIN IONEL zis Ritaxon pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj prevăzută şi sancţionată de Codul penal cu închisoare de la 2   la 7 ani.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a rezultat că  la datele de 9.03.2014 şi 12.03.2014 inculpaţii au constrâns în mod repetat, în baza unei rezoluţii infracţionale unice, prin ameninţare şi acte de violenţă, pe persoanele vătămate M.I. şi V.M. să le remită suma de 100.000 lei în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial.

În aceeaşi zi, 13.03.2013, Judecătoria Urziceni şi-a însuşit propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni şi a emis mandate de arestare pe numele celor 3 inculpaţi.

Facem precizarea că pentru ultimul inculpat s-a emis mandat de arestare în lipsă, acesta sustrăgându-se în acest moment urmăririi penale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările