Incendiu la un adăpost de animale dezafectat, stins de pompieri după 8 ore

Incendiu la un adăpost de animale dezafectat, stins de pompieri după 8 ore

Flăcările au fost stinse după 8 ore FOTO ISU Ialomiţa

Pompierii ialomiţeni au fost solicitaţi să intervină sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 00.05, la un incendiu izbucnit la un adăpost de animale dezafectat, care aparţine unei societăţi din localitatea Ograda. Focul a fost stins după 8 ore de pompieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-au deplasat de urgenţă la locul intervenţiei pompierii militari de la Detaşamentul Slobozia - Garda de Intervenţie Ţăndărei, cu două autospeciale pentru stingere cu apă şi spumă, o autocisternă şi o ambulanţă SMURD. Ajunşi la locul intervenţiei, aceştia au constatat că  incendiul se manifesta violent, la un adăpost de animale pe aproximativ 500 mp, în care se aflau depozitate paie deşeuri, gunoi de grajd şi la un alt şopron metalic, aflat la o distanţa de aproximativ 800 m de adăpost, în care erau depozitaţi aproximativ 50 de baloţi de paie. 
 
Din fericire nu au fost victime. Ambele focare au fost lichidate de pompieri după opt ore. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor de a genera incendiul, a anunţat ISU Ialomiţa.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările