Incendiile de vegetaţie uscată pârjolesc Ialomiţa. Focul, pus intenţionat

Incendiile de vegetaţie uscată pârjolesc Ialomiţa. Focul, pus intenţionat

Incendiile de vegetaţie uscată dau bătăi de cap pompierilor FOTO ISU Ialomiţa

Cinci incendii de vegetaţie au pus pe jar pompierii ialomiţeni, în urmă cu două zile. 52 de hectare de teren agricol au fost pârjolite de flăcări în mai multe zone ale ajudeţului Ialomiţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima alarmă a fost dată pentru salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni. Aceştia au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea  unui incendiu de vegetaţie uscată pe raza comunei Fierbinţi. Un echipaj, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, s-a deplasat de urgenţă la locul solicitării.

 Salvatorii au fost sprijiniţi şi de membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună. Au ars aproximativ 20 de hectare de vegetaţie uscată. Incendiul s-a produs cel mai probabil din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere.  
 
Pompierii Slobozia au fost solicitaţi să intervină, câteva ore mai târziu, pentru stingerea  unui incendiu de vegetaţie uscată pe raza comunei Albeşti. Un echipaj, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, s-a deplasat de urgenţă la locul solicitării. 

Salvatorii au fost sprijiniţi şi de membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună. Au ars aproximativ 30 de hectare de vegetaţie uscată.  Incendiul  s-a produs cel mai probabil din cauza folosirii focului deschis în spaţii deschise. 
 
  Tot la Urziceni, militarii au intervenit  pentru stingerea incendiului de vegetaţie uscată, izbucnit pe raza comunei Manasia. Două echipaje, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, s-au deplasat de urgenţă la locul solicitării. Au ars aproximativ 1,5 hectare de vegetaţie uscată.

 Incendiul s-a produs cel mai probabil din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere. Pe raza comunei Munteni-Buzău, pompierii din Slobozia au stins o suprafaţă de 0,5 hectare cuprinsă de flăcări. Incendiul s-a produs cel mai probabil din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere. 
    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările