Un bărbat din Amara, arestat după ce a ameninţat mai mulţi poliţişti 0

Un bărbat de 35 de ani, din Amara, care a refuzat recoltarea probelor biologice şi a ameninţat poliţiştii, devenind violent, a fost arestat preventiv.Suspectul a fost depistat, în urmă cu câteva zile, de un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Amara pe raza localităţii de domiciliu, existând suspiciuni că ar fi condus un autoturism deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un bărbat din Amara, arestat după ce a ameninţat mai mulţi poliţişti Vezi comentarii 0

Urziceniul, prima localitate din judeţul Ialomiţa în scenariul roşu. Rată uriaşă de infectare cu COVID-19 | coronavirus

Urziceniul, prima localitate din judeţul Ialomiţa în scenariul roşu. Rată uriaşă de infectare cu COVID-19

Municipiul Urziceni este prima localitate din judeţul Ialomiţa care a intrat în scenariul rosu întrucât rata de infectare cu COVID-19 a ajuns la 3,23 la mia de locuitori. În urma hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, în Urziceni s-au impus măsuri stricte pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Autorităţile, în alertă: 2,16, rata de incidenţă COVID-19, raportată la Slobozia. Ce trebuie să facă ialomiţenii | coronavirus

Autorităţile, în alertă: 2,16, rata de incidenţă COVID-19, raportată la Slobozia. Ce trebuie să facă ialomiţenii

Situaţia pandemică în oraşul nostru este din ce în ce mai gravă şi este momentul ca noi toţi să fim responsabili şi să ne protejăm, atât pe noi, cât şi pe ceilalţi. Acesta este mesajul transmis de către autorităţile din Slobozia după ce rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 a fost în municipiu, în urmă cu două zile, de 2,16 la mia de locuitori.

Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de poliţişti. Cât va sta un bărbat în închisoare pentru infracţiuni rutiere

Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de poliţişti. Cât va sta un bărbat în închisoare pentru infracţiuni rutiere

Un ialomiţean care se sustrăgea executării pedepsei  de 3 ani şi 2 luni închisoare a fost capturat de poliţiştii din comuna Stelnica. La data de 20 octombrie, poliţiştii din Stelnica au acţionat pe raza de competenţă pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Ştirea de ieri, conform căreia Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii CJ Bihor, îmi confirmă justeţea celor susţinute   în alte articole. Aparatul bugetar este peste tot supradimensionat, iar restructurarea lui ar fi eliberat fonduri uriaşe, necesare în investiţii, sănătate, educaţie. Nici  argumentul electoral nu stă în picioare. PNL pierde voturile a 5 milioane de pensionari, pentru că nu a avut bani să le mărească pensiile cu 40%.

acum 22 ore · comentarii (30)

Întrebarea este urgentă, gravă, pe măsura unei situaţii fără precedent care riscă să dinamiteze coerenţa NATO. Este vorba despre un avertisment de securitate lansat de Ambasada Franţei în Turcia. Se adresează cetăţenilor francezi care vizitează Turcia, ţară aliată din NATO, aceştia fiind sfătuiţi "să dea dovadă de o mare vigilenţă în cadrul deplasărilor lor şi să evite orice manifestaţie sau adunare care se desfăşoară în locuri publice".

În 1989, ultimul an al regimului comunist din România, cineva care termina liceul ştia, în general, la ce avea să se aştepte în viaţă: o facultate, pentru tinerii care absolveau o şcoală de la oraş, apoi „repartiţia”: un loc de muncă oferit de stat, în funcţie de competenţă (rar), capriciul hazardului (mai des) sau „pe pile”, pentru norocoşii care cunoşteau pe cineva suspus în ierarhia Partidului Comunist, în aparatul de stat sau în Securitate.

acum 2 zile · comentarii (2)

Alegerile parlamentare din Lituania s-au desfăşurat în două tururi de scrutin, pe data de 11, respectiv 25 octombrie. 71 de parlamentari sunt aleşi în circumscripţii uninominale, în două tururi, iar restul de 70 sunt aleşi potrivit reprezentării proporţionale, întregul teritoriu al ţării fiind considerat o circumscripţie unică.

acum 2 zile · comentarii (1)

Eforturi disperate şi teste majore pentru ONU, Rusia şi Turcia în Libia, în perspectiva retragerii trupelor străine, de mercenari şi stoparea aprovizionării cu arme a părţilor rivale şi a puzderiei de miliţii de tot felul, pentru a încerca trimiterea în negocieri politice de pace a haosului libian.

acum 2 zile · comentarii (10)

Catedrala Sfântul Sava din Belgrad reprezintă un simbol al Serbiei şi, totodată, unul dintre cele mai importante obiective turistice ale capitalei. Istoria ei reprezintă practic o frescă a trecutului statului sârb, pornind de la viaţa sfântului omonim şi ajungând până la complicata situaţie politică din prezent.

acum 3 zile · comentarii (15)

Votată de mii de oameni pe România Curată în 2016 şi 2017 (eu nu o cunoşteam) pentru că a avut curajul să îl condamne pe Dan Voiculescu şi să încerce să recupereze zecile de milioane prejudiciu, deşi a îngheţat averea lui Ovidiu Tender, a demascat o inspecţie judiciară neprofesionistă şi a făcut cel mai mult din toţi judecătorii români să scurteze termenele şi să arate cum poţi descîlci un caz de spălare a banilor, nu a fost promovată.

acum 3 zile · comentarii (0)

Domnul Niculae Bădălău a făcut trei facultăţi, trei mastere şi un doctorat. Din datele pe care le-am avut la dispoziţie în arhive şi din alte surse, calculele Politoscop arată că domnul Niculae Bădălău e cel mai învăţat parlamentar, şi nu doar din legislatura curentă, ci din toată istoria parlamentarismului din România!

acum 3 zile · comentarii (36)

O ştire extraordinară, absolut reală şi fastuos de inutilă. Desigur, în sine, ştirea este dătătoare de speranţă şi de încredere în capacitatea speciei umane de a putea opri ciclul dement al violenţei cu care-şi constuieşte bazele propriei sale destrucţii.

acum 3 zile · comentarii (12)

Erdogan se confruntă cu provocări politice şi economice serioase acasă. În context, Turcia a luat numeroase iniţiative de politică externă, folosind atât forţa militară, cât şi o poziţie asertivă. Ankara a desfăşurat forţe militare în nord-estul Siriei, drone armate în nordul Ciprului şi în Nagorno-Karabah, a consolidat baza existentă în Qatar şi pregătirile pentru o desfăşurare militară în Libia. Ce urmează?

acum 3 zile · comentarii (9)

Cred şi eu, ca preşedintele Trump, că metodologia de numărare a morţilor, în cazul virusului chinezesc SARS-CoV-2 care provoacă boala COVID-19 este gândită pentru a şoca, pentru a tensiona opinia publică, per standardele recomandate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii la care România este parte.

acum 2 zile · comentarii (13)
Modifică Setările