Tânărul înecat într-un canal din comuna Ianca-Olt nu a fost găsit. Căutările continuă

Tânărul înecat într-un canal din comuna Ianca-Olt nu a fost găsit. Căutările continuă

Pompierii acţionează cu schimbul cât timp este lumină pe cer

Pompierii continuă operaţiunile de căutare a tânărului de 24 de ani dispărut în apa unui canal de dimensiuni mari de pe raza comunei Ianca din sudul judeţului Olt. Reamintim că persoana menţionată a intrat în apa canalului adâncă de peste cinci metri în după-amiaza zilei de duminică – 7 octombrie cu scopul de a face o baie, însă nu a mai reapărut la suprafaţă. Deşi l-au căutat ulterior până la căderea serii, pompierii

Ştiri pe aceeaşi temă

Efective din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” (ISU) Olt au continuat şi luni - 8 octombrie, operaţiunile de căutare a cadavrului tânărului dispărut în după-amiaza zilei de duminică în apele unui canal de pe raza comunei Ianca, judeţul Olt.

Potrivit declaraţiilor martorilor, tânărul în cauză – Marian Nicolae P. (24 de ani), originar din comuna Marpod, judeţul Sibiu, lucra la o fermă de oi din comuna olteană. Duminică după-amiază, el a intrat în apele canalului amintit ce are dimensiuni foarte mari, respectiv o lungime de aproape 30 de metri şi o adâncime de circa cinci metri, şi nu a mai apărut la suprafaţă. Pompierii au acţionat ulterior cu o barcă şi accesorii pentru căutare în apă, dar fără succes.


CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

“Noi am intervenit la puţin timp după ce am fost solicitaţi şi, deşi am căutat cadavrul tânărului în cauză pe tot parcursul după-amiazii zilei de duminică şi până la orele serii, nu am avut succes. Acţiunea ne-a fost îngreunată şi de dimensiunile foarte mari ale zonei de intervenţie. Operaţiunile de căutare au fost reluate azi-dimineaţă (luni, 8 octombrie, n.a.) şi au avut loc toată ziua, dar în zadar. Desigur, vom continua aceste acţiuni de căutare şi în zilele următoare”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Pompierii vor relua căutările marţi-dimineaţă.Ai aflat ceva interesant, ai un pont ori ai pozat sau filmat ceva ?... Scrie-ne pe adevarul_de_slatina@yahoo.ro !


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările