Singura creşă din Slatina deschisă pe perioada verii se închide pentru 14 zile din cauza COVID-19

Singura creşă din Slatina deschisă pe perioada verii se închide pentru 14 zile din cauza COVID-19

Primăria municipiului Slatina a anunţat că se închide creşa din strada Zmeurei, singura redeschisă în această vară, după ce autorităţile au permis reluarea acestor activităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă


La baza deciziei de închidere, începând cu 7 septembrie 2020, pentru 14 zile, a creşei din strada Zmeurei a stat confirmarea unui caz de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul părinţilor, anunţă autorităţile

„Dragi slătineni,

În urma confirmării unui caz COVID-19 în rândul părinţilor, din motive de siguranţă a copiilor şi a personalului, în vederea diminuării riscului de contagiune cu virusul SARS-CoV2 vă aducem la cunoştinţă faptul că s-a luat decizia de închidere a creşei din str. Zmeurei (singura care a funcţionat pe timp de vacanţă) pentru 14 zile, începând cu data de 7 septembrie.
În această perioadă se vor efectua şi activităţile necesare de igienizare şi dezinfecţie“, este anunţul postat pe contul oficial de Facebook al Primăriei municipiului Slatina.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările