VIDEO Reacţia lui Dan Barna la acuzele PSD că nu poartă nume românesc: „Sunt foarte român, dar şi dac-aş fi fost minoritar, n-ar fi fost nicio problemă“

VIDEO Reacţia lui Dan Barna la acuzele PSD că nu poartă nume românesc: „Sunt foarte român, dar şi dac-aş fi fost minoritar, n-ar fi fost nicio problemă“

Candidatul USR Plus a răspuns miercuri, la o întâlnire electorală de la Slatina, la atacul PSD Sibiu lansat la adresa sa, a lui Klaus Iohannis si a lui Ludovic Orban că nu susţin familia tradiţională şi că nu au nume de români.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Dan Barna, aflat într-o întâlnire electorală la Slatina, în judeţul Olt, a comentat acuzele lansate, miercuri,  6 noiembrie 2019, de PSD Sibiu, numindu-le „inepţii“. 
 
„Sunt cele mai năstruşnice inepţii. Am auzit că am coordonat şi-n Siria convoaie cu irakieni împuşcaţi, atâtea minciuni rostogolite... Tatăl meu este din Poiana Sibiului, mama mea este din Răşinarii Sibiului, sunt foarte român, dar şi dac-aş fi fost un cetăţean al unei minorităţi din România, n-ar fi fost nicio problemă. 
 
 
 
Întâmplător, Ilie Dan Barna este un român, după generaţiile pe care le cunosc, de la 3-4 generaţii în spate, evident, nu pot să ştiu. (...) Nu surprinde pe nimeni că PSD este egal minciună, de atâţia ani, în România“, a comentat Barna.  
PSD Sibiu a postat pe Facebook un lung comentariu, pornind de la „Nume românesc versus nume de străin“ şi acuzându-i pe cei trei politicieni că „ne jignesc românii“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: