Răzbunare cruntă între fraţi. Un bărbat i-a înfipt surorii sale o furcă în cap. Femeia se zbate între viaţă şi moarte

Răzbunare cruntă între fraţi. Un bărbat i-a înfipt surorii sale o furcă în cap. Femeia se zbate între viaţă şi moarte

Bărbatul şi-a atacat sora cu o furcă FOTO: arhiva Adevărul

O femeie de 34 ani se află în stare gravă al spital, cu două zile în urmă aceasta fiind atacată chiar de fratele său, pe stradă, cu o furcă pe care i-a înfipt-o în cap.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scenele absolut şocante au avut loc pe stradă, în localitatea Crâmpoia din judeţul Olt. Un bărbat de 35 ani şi-a lovit sora cu o furcă, în zona capului, în urma unor certuri. Bărbatul a fost reţinut, iar femeia a fost transportată în stare gravă al spital, cu leziuni deosebit de grave, care au determinat transferul pacientei de la spitalul din Slatina la Craiova.
 
„A fost un conflict între membrii familiei, iar pe fondul acestuia inculpatul a exercitat acte de violenţă fizică asupra surorii sale, care se deplasa pe drumul comunal, împrejurare în care i-a înfipt o furcă în cap, i-a pătruns în zona craniană, respectiv parietal, iar leziunile produse i-au pus în primejdie viaţa. Victima a fost dusă la Spitalul Slatina, pentru îngrijiri medicale”, a declarat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru publicaţia Eveniment de Olt.
Bărbatul îşi creştea singur cei doi copii, doi băieţi în vârstă de 9, respectiv 11 ani, astfel că au fost solicitaţi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului Olt, pentru ca minorii să fie preluaţi în siguranţă. Ancheta socială va stabili care este cea mai bună soluţie pengru minorii rămaşi fără părintele care îi îngrijea.
Citeşte şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările