Primii martori din dosarul Caracal vor fi faţă-n faţă cu Gheorghe Dincă. Începe maratonul audierilor

Primii martori din dosarul Caracal vor fi faţă-n faţă cu Gheorghe Dincă. Începe maratonul audierilor

Dosarul Caracal care este judecat pe fond la Tribunalul Olt a ajuns la cel de-al 5-lea termen. Magistraţii trebuie să audieze în total 58 de martori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până acum, judecătorii de la Olt au audiat doar părţile civile din dosar: părinţii Alexandrei Măceşanu, mama şi bunicul Luizei Melencu. Acum urmează audierea martorilor. 58 la număr, conform rechizitoriului întocmit de procurorii DIICOT.

Procurorul de caz şi avocaţii părţilor din dosar au stabilit lista cu primii 10 martori care vor fi audiaţi la termenul din data de 17 februarie. Printre ei se află Marian, tânărul cu care trebuia să se întânească Alexandra în ziua în care a fost răpită de Gheorghe Dincă. 

Bunica Luizei va trebui şi ea să povestească tot ce ştie despre dispariţia nepoatei sale. Pe listă se mai află 8 martori care în anumite momente au fost în locurile de unde cele două fete au fost răpite.
 
"Vor fi multe audieri. Vom vedea dacă vor veni toţi martorii stabiliţi pentru termenul din 17 februarie. Noi vom depune la dosar şi alte probe şi vom face mai multe solicitări pentru că din punctul meu de vedere sunt prea multe semne de întrebare şi în acest proces ar trebui să se lămurească totul", a declarat Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu.
 
Pe lista martorilor din dosarul Caracal se află inclusiv poliţiştii care au vorbit cu Alexandra Măceşanu în momentul în care minora a reuşit să sune la 112 şi a cerut cu disperare ajutor.
 
Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre (prin incendiere) pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, Prietenul său, Fane Risipiţeanu, este acuzat că ar fi violat-o pe Luiza.
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările