Pacient găsit mort în curtea spitalului la două ore după ce a plecat din salon. Ce afecţiuni avea bărbatul

Pacient găsit mort în curtea spitalului la două ore după ce a plecat din salon. Ce afecţiuni avea bărbatul

Bărbatul internat la Cardiologie a fost găsit în curtea SJU Slatina FOTo: arhiva Adevărul

Personalul alertat că un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a dispărut din salon l-a găsit pe acesta aproape două ore mai târziu, în curtea unităţii spitaliceşti, în stop cardio-respirator.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asistenta aflată în tură în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11/12 octombrie 2019, în secţia Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, a sesizat că un pacient dintr-un salon a dispărut. Era ora 4,30 când s-a dat alerta în tot spitalul, totodată fiind alertată şi poliţia. După aproape două ore de căutări, bărbatul de 69 ani, din Stoicăneşti, a fost găsit în curtea spitalului, lângă rampa de acces în secţia Dializă, în stop cardio-respirator.

Managerul spitalului, Cătălin Rotea, a precizat că bărbatul se afla internat încă din 1 octombrie 2019, ajungând în urma unui stop cardio-respirator, pacientul având mai multe afecţiuni cardiace. Personalul i-a salvat bărbatului viaţa, iar după o perioadă de spitalizare în secţia de Terapie Intensivă a fost transferat la Cardiologie.

Nimic neobişnuit nu ar fi fost sesizat în comportamentul bărbatului, asistenta fiind cea care a observat dispariţia. Poliţiştii au deschis un dosar penal în această cauză şi fac cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, trupul bărbatului fiind depus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările