O adolescentă dintr-o comună de lângă Caracal a dispărut. Părinţii solicită ajutor

O adolescentă dintr-o comună de lângă Caracal a dispărut. Părinţii solicită ajutor

Alexandra, o adolescentă de 15 ani, din localitatea Dobrosloveni, a dispărut miercuri, 24 iulie 2019. Părinţii au dat alarma, anunţând poliţia şi solicitând ajutorul tuturor celor care pot contribui la aducerea acasă a copilei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandra Măceşeanu este elevă la Liceul Teoretic  „Mihai Viteazul“ din Caracal, iar miercuri, 24 iulie 2019, a plecat din localitatea natală, Dobrosloveni, spre Caracal, cel mai probabil cu o maşină de ocazie. Mama fetei s-a îngrijorat când, revenind de la serviciu, a văzut că tânăra încă nu a ajuns acasă. A sunat-o, însă telefonul ei este închis. Mama spune că nu are acces la contul de Facebook al fiicei sale astfel încât să poată şti cu cine a vorbit ultima data sau cine a văzut-o, aşa că prim prietenii fetei a distribuit următorul mesaj:
 
„A DISPĂRUT!! 
 
Măceşanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, elevă la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Caracal, a dispărut astăzi în jurul orei 10! Ea a venit în oraşul Caracal singură şi a plecat acasă cu ocazie iar de atunci nimeni nu ştie nimic de ea. Menţionez că era îmbrăcată într-o CĂMAŞĂ STIL IE DE CULOARE ALBASTRĂ, BLUGI LUNGI, ŞI TENEŞII DIN POZA DE MAI JOS, părul este de culoare şaten deschis, şi mărimea se poate observa în fotografie. Cine a văzut-o sau ştie ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numarul de telefon 0768773156 . Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiţi să afle cât mai multe persoane!!!“.părinţii au anunţat şi poliţia, punând la dispoziţie câteva fotografii.
 
În mediul online deja s-a creat un val de revolt, comentatorii amintind că dispariţia Alexandrei, din caracal, nu ar fi primul caz de acest fel şi vorbesc chiar de o filieră criminal. Părinţii aştepată orice ajutor pe care cineva îl poate oferi în găsirea fetei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările