Medic: „Uitaţi-vă bine în poza de mai jos. Curând vom avea doliu crâncen“

Medic: „Uitaţi-vă bine în poza de mai jos. Curând vom avea doliu crâncen“

Medicul a prezentat graficul îmbolnăvirilor din 2020, atrăgând atenţia că înregistrăm deja de trei ori mai multe cazuri decât în aceeaşi perioadă a anului trecut FOTO: Facebook/Sandra Alexiu

Preşedinta Societăţii Medicilor de Familie Bucureşti, medicul Sandra Alexiu, apreciază că în luna octombrie vom fi martorii unei situaţii dezastruase. „România nu este vaccinată, pentru că educaţia generală şi cea medicală sunt prăbuşite“, scrie medicul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suntem într-o situaţie de trei ori mai rea decât anul trecut, lasă medicul să se înţeleagă, iar graficul privind îmbolnăvirile din cursul anului trecut susţine această opinie. 

Medicul Alexiu atrage atenţia că în luan octombrie ne vom confrunta cu un „doliu crâncen“, ca urmare a ratei mici de vaccinare. De ce nu se vaccinează românii?  

„Pentru că educaţia generală şi cea medicală sunt prăbuşite, încrederea în autorităţi la fel, voci prea firave susţin şi educă, în timp de voci inconştiente şi prea puternice aruncă perdele de fum, postări injurioase, emisiuni gălăgioase, sub masca libertăţii de expresie“, scrie medicul Sandra Alexiu pe contul său de Facebook. 

Medicul descrie mai departe situaţia îngrijorătoare din şcoli: „La noi sunt profesori care nici nu mai poartă mască, sau sfătuiesc părinţii să nu mai ducă la medic copiii că "sunt toţi îmbolnăviţi forţat de covid şi iar ne închid idioţii ăştia"“.

Iată postarea integrală a medicului:

A trecut un an în care am testat, internat, externat, înmormântat, vaccinat, relaxat, iar testat, iar internat...
Uitaţi-vă bine în poza de mai jos. Acesta este profilul îmbolnăvirilor în România anul trecut. Între timp au apărut vaccinurile, ţările europene, cel puţin, sunt bine protejate în acest moment, au cazuri multe (deh, testează...) dar datorită vaccinării sunt cazuri uşoare, puţine internări, puţine decese.

Vedeţi România în 18 septembrie anul trecut şi comparaţi cu valoarea de astăzi, DE 3 ORI MAI MARE.
Dar România nu este vaccinată, pentru că educaţia generală şi cea medicală sunt prăbuşite, încrederea în autorităţi la fel, voci prea firave susţin şi educă, în timp de voci inconştiente şi prea puternice aruncă perdele de fum, postări injurioase, emisiuni gălăgioase, sub masca libertăţii de expresie.

În timp ce şcolile din alte ţări ridică nivelul cunoştinţelor acolo unde copiii noştri probabil nu vor mai ajunge, la noi sunt profesori care nici nu mai poartă mască, sau sfătuiesc părinţii să nu mai ducă la medic copiii că "sunt toţi îmbolnăviţi forţat de covid şi iar ne închid idioţii ăştia".
În acest timp, copiii umple ATI-urile, închidem grădiniţele şi şcolile, fie pentru că părinţii "moderni" nu cred în vaccinare, fie profesorii "moderni" nu se vaccinează ca să nu facă "jocul puternicilor zilei".
Ăst timp, urlă salvările în Bucureşti... Curând vom avea doliu crâncen“. 

Reamintim că sâmbătă, 18 septembrie 2021, la nivel naţional s-au raportat peste 5.300 noi îmbolnăviri, iar directorul INSP a avertizat că în cursul lunii octombrie s-ar putea depăşi 15.000 cazuri raportate zilnic.

Vă recomandăm şi:

Directorul INSP: Fără vaccinare şi fără respectarea măsurilor sanitare, în octombrie, numărul cazurilor de COVID-19 ar putea trece de 15.000 pe zi

Numărul de persoane diagnosticate cu COVID-19 la nivel naţional s-a dublat într-o săptămână. Avertismentul lui Raed Arafat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările