Imagini revoltătoare dintr-un cartier din Slatina. Persoane rămase neidentificate au încins un foc de tabără într-un parc de joacă

Imagini revoltătoare dintr-un cartier din Slatina. Persoane rămase neidentificate au încins un foc de tabără într-un parc de joacă

Fotografiile au fost făcute publice pe un grup de Facebook al mămicilor din Slatina

Deşi locuitorii din zonă au putut oferi date importante, teribiliştii, care ar fi doi adolescenţi, nu au fost, deocamdată, identificaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi locuitorii din zonă au putut oferi date importante, teribiliştii, care ar fi doi adolescenţi, nu au fost, deocamdată, identificaţi. 

Cei doi ar fi aprins un foc de tabără, le-au spus vecinii poliţiştilor, joi-dimineaţă, 1 august 2019, în jurul orei 3,00. În urma actului iresponsabil a ars covorul antitraumă din zona în care adolescenţii au adunat materialele cărora le-au dat foc. De asemenea, un leagăn a fost afectat de flăcări, cel mai probabil făptaşii încercând să ardă sforile de susţinere cu o brichetă. Imaginea dezastrului este completată de mizeria lăsată în urmă d cei care au fost în parc, fie în noaptea cu pricina, fie anterior, persoana care a făcut postarea pe Facebook menţionând că a adunat resturile împrăştiate peste tot cu ajutorul mai multor copii.
 
„Noi desfăşurăm activităţi în zonă. Ce s-a întâmplat acolo nu mai e nesimţire, e mult mai mult. N-a fost un grătar, ar fi făcut un foc de tabără.“, a declarat directorul-adjunct al Poliţiei Locale, Ilie Scaete.
 
În parcul de joacă din cartierul Clocociov, un cartier situate la marginea Slatinei, nu există camera de supraveghere, ceea ce face mai grea misiunea poliţiştilor de identificare a făptaşilor.
Zeci de membre ale grupului de Facebook în care au fost postate fotografiile au  reacţionat, amintind, cu această ocazie, propriile experienţe din parcurile de joacă, dar sancţionând şi lipsa de reacţie a poliţiştilor.
 
„Vai de ţara noastră! Probabil poliţia era la colţul străzii să vadă ce bătrân încearcă să câştige un bănuţ din ceea ce are!“, este unul dintre comentarii.
 
Dar cat de nesimţiţi au putut fi!!!!! Incredibil!!!! Ar merita sancţionaţi aspru!!! Poate o.r fi camere de supraveghere prin zona....chiar şi copii de.ar fi facut asta ,tot ar trebui sancţionaţi! Părinţii ce.i invata acasa?( asta în cazul in care ar fi facut copiii)“, a comentat altcineva.
 
„Şi eu cred că este vorba de nişte adolescenţi! Nu mai ai loc în parcuri de ei..... Mi s-a întâmplat să merg cu fata într-un parc şi ce sa vezi.... Au venit vreo 3 adolescenţi care scuipau seminţe şi făceau lupte pe acolo..... Parcurile acestea sunt facute cu un rost, nu să mergi la grătare!“, a fost un alt comentariu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările