Carambol soldat cu patru maşini distruse şi doi răniţi la Grădinari-Olt

Carambol
soldat cu patru maşini distruse şi doi răniţi la Grădinari-Olt

În accident au fost implicate trei dubiţe şi un autoturism mic...

Un accident de circulaţie produs luni seară pe raza comunei Grădinari din judeţul Olt a implicat nu mai puţin de patru autovehicule, dintre care trei dubiţe. Accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei la volan, două persoane ajungând la spital cu diverse răni. Maşinile atrase în carambol au fost serios avariate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doru N., de 25 de ani, din comuna Coteana, judeţul Olt, circula, luni – 26 august, în jurul orelor 18.20, pe DN 64, la volanul unei autoutilitare, în afara comunei Grădinari. La un moment dat, pentru că nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers, tânărul a intrat în coliziune frontală cu o altă autoutilitară condusă de un şofer de 24 de ani din comuna Scărişoara, judeţul Olt.

Din coliziune, ultima autoutilitară a ricoşat într-o altă autoutilitară condusă de Ionel O., în vârstă de 52 ani, din comuna Scărişoara, care, la rândul său, a fost proiectată într-un autoturism aparţinând lui Daniel P., de 34 ani, din municipiul Craiova, autoturism aflat staţionat temporar şi pregătit pentru efectuarea unui viraj la stânga.

“În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei pasagerei de 31 de ani aflate în ultimul autovehicul implicat în carambol, respectiv un autoturism condus de un bărbat din Craiova. De asemenea, în acelaşi accident a fost rănit şi conducătorul auto care a provocat carambolul. Ambele victime au fost transportate la Spitalul oraşenesc din Drăgăşani”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

În urma testelor efetiate la faţa locului a reieşit că şoferii implicaţi în accident nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţişti au dispus, totodată, recoltarea de probe biologice de sânge pentru a fi mai siguri de starea acestora la volan în momentul producerii carambolului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările