Alte două decese legate de COVID-19 în judeţul Olt

Alte două decese legate de COVID-19 în judeţul Olt

Cei doi bărbaţi au decedat la Terapie Intensivă FOTO: arhiva

Un bărbat şi o femeie au decedat la Spitalul Municipal Caracal, în 23, respectiv 24 iulie. Unul dintre pacienţi era suspect de COVID-19, cel de al doilea, un caz deja confirmat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 71 ani, din Slatina, a murit ieri la spitalul suport-COVID-19 din Caracal. Bărbatul era suspect de infecţia cu SARS-CoV-2. Suferea de litiază renală bilaterală operată, hipertensiune arterială, boală coronariană cronică şi ajunsese la spitalul din Caracal cu două zile înainte. După deces a venit şi rezultatul testului, acesta fiind pozitiv.

Un alt caz, o femeie de 54 ani, din Valea Mare, a murit tot la spitalul din Caracal în această dimineaţă. Pacienta a fost internată cu bronhopneumonie în 15 iulie, iar în 16 iulie a fost confirmată infecţia cu noul coronavirus. 

De la începutul pandemiei, autorităţile au raportat decesul a 18 persoane din judeţul Olt, infectate cu noul coronavirus, exceptându-le pe cele făcute publice astăzi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările