VIDEO O femeie care plecase spre Spania, la muncă, şi-a pierdut viaţa. Microbuzul în care se afla s-a răsturnat în apropiere de Caracal

VIDEO O femeie care plecase spre Spania, la muncă, şi-a pierdut viaţa. Microbuzul în care se afla s-a răsturnat în apropiere de Caracal

Un grav accident de circulaţie a avut loc marţi-dimineaţă, 28 august 2018, în urma căruia mai multe persoane au ajuns la spital, iar o femeie a decedat.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din vina conducătorului auto, bărbatul, în vârstă de 23 ani, din Slatina, pierzând controlul asupra volanului într-o curbă la stânga. Microbuzul s-a răsturnat în afara carosabilului, o femeie, pasageră în autovehicul, rămânând încarcerată. Conform unor surse neoficiale, femeia decedată şi ceilalţi cinci pasageri (o altă femeie şi patru bărbaţi) ar fi trebuit să ajungă la Craiova, de unde plecau la muncă în străinătate. Toţi pasagerii erau din Alexandria, judeţul Teleorman.

Ştirea iniţială

Accidentul s-a produs pe DN 6-E 70, în localitatea Stoeneşti, judeţul Olt, la ieşire spre Caracal. Un microbuz în care se aflau şase persoane s-a răsturnat în afara carosabilului, în urma accidentului o femeie rămânând încarcerată, celelalte fiind găsite de echipajele sosite în ajutor în afara autovehiculului.

„Pompierii militari au îndepărtat elementele de caroserie pentru extragerea victimei, ulterior, femeia, în vârstă de 41 ani, din localitatea Alexandria, fiind preluată de echipajele medicale în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar fără rezultat favorabil. Patru bărbaţi şi o femeie, conştienţi, au fost asistaţi la faţa locului, iar dintre aceştia, un bărbat şi o femeie, cu diverse traumatisme prin accident rutier, au fost transportaţi la CPU Caracal. Celelalte trei persoane au refuzat transportul la spital“, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: