Şoferul care a omorât două persoane în accidentul surprins într-o transmisiune pe Facebook a fost reţinut. Se află în spital, cu fracturi

Şoferul care a omorât două persoane în accidentul surprins într-o transmisiune pe Facebook a fost reţinut. Se află în spital, cu fracturi

Îm accident şi-au pierdut viaţa un şofer nevinovat şi soţia bărbatului care transmitea cursa pe Facebook

Persoana care a condus sub influenţa alcoolului, producând un accident rutier în urma căruia două persoane au decedat, a fost reţinută de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba de un bărbat de 36 ani, din localitatea Găneasa, judeţul Olt, acuzat de ucidere din culpă, vătămare din culpă şi conducerea sub influenţa alcoolului. La preluarea în arest acesta a acuzat dureri în zona toracică, fiind transportat, pentru investigaţii, la Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, unde se află şi în prezent, sub paza poliţiştilor, a informat purtătorul ed cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Surse neoficiale spun că bărbatul ar  fi suferit fracturi costale. Acesta a provocat, vineri-seara, 29 iunie 2018, un grav accident de circulaţie pe DJ 677, pe raza localităţii Slătioara. Cursa în care s-a angajat bărbatul era transmisă în direct pe Facebook de pasagerul din stânga şoferului (maşina are volan pe partea dreaptă), fiind surprins inclusiv momentul impactului teribil cu maşina care circula regulamentar, din sens opus, şi în care şoferul vinovat a intrat după ce a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

În urma accidentului a decedat şoferul (48 ani, din municipiul Craiova) autoturismului lovit de autoturismul condus de bărbatul aflat sub influenţa alcoolului, dar şi o femeie în vârstă de 34 ani, din găneasa, soţia pasagerului care transmitea cursa pe Facebook.

citeste totul despre: