FOTO Un BMW a rămas înzăpezit pe o pârtie de schi din Sibiu. Amenda aplicată şoferului

FOTO Un BMW a rămas înzăpezit pe o pârtie de schi din Sibiu. Amenda aplicată şoferului

BMW blocând pârtia de schi de la Onceşti FOTO Turnul Sfatului

Şoferul unui BMW a intrat cu maşina pe pârtia de schi de la Onceşti şi a rămas înzăpezit, fapt pentru care a primit o amendă de ţinut minte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit jandarmilor sibieni, citaţi de Turnul Sfatului, bărbatul s-a blocat cu maşina în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 00:00.

Disperat, bărbatul a chemat doi prieteni în ajutor, dar cei trei nu au reuşit să scoată maşina din zăpadă.

Jandarmii din cadrul Postului Montan Păltiniş au intervenit şi au aplicat o amendă de 2.000 de lei şoferului buclucaş.

„Azi-noapte, în jurul orei 00:00, un bărbat a rămas blocat cu autoturismul pe pârtia Onceşti, zona montană Păltiniş. Întrucât nu a avut posibilitatea de a tracta maşina, în această dimineaţă au venit în sprijinul său încă doi bărbaţi. Pentru fapta sa, sibianul a fost sancţionat de jandarmii din cadrul Postului Montan Păltiniş cu amendă în valoare de 2000 lei pentru nerespectarea prevederilor HG nr. 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreţinerea şi exploatarea pârtiilor de schi pentru agrement. De asemenea, cei doi bărbaţi veniţi în ajutor au fost sancţionaţi cu avertisment scris”, a declarat Floriana Picioiu, purtător de cuvânt la Jandarmeria Sibiu, citată de Turnul Sfatului.


FOTO Turnul Sfatului


FOTO Turnul Sfatului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: