Sibiul va fi închis de luni, 16 noiembrie. Oraşul intră în carantină din cauza COVID-19

Sibiul va fi închis de luni, 16 noiembrie. Oraşul intră în carantină din cauza COVID-19

Sursa arhivă

Sibiul va fi închis traficului rutier începând din seara de duminică, 15 noiembrie, ora 18.00. Municipiul intră luni, 16 noiembrie, în carantină din cauza situaţiei alarmante de îmbolnăviri cu Covid-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Începând de duminică, 15 noiembrie, ora 18,00, SE ÎNCHIDE ACCESUL AUTO pe bretelele care asigură legătura între STRADA HENRI COANDĂ, MUN. SIBIU ŞI A1, atât pentru intrarea, cât şi pentru ieşirea de pe autostradă. Această restricţie se instituie în preambulul aplicării măsurilor de restricţionare a traficului ca urmare a intrării municipiului Sibiu în carantină şi se va menţine pe toată perioada aplicării carantinei. Restricţiile vor fi puse în aplicare cu sprijinul lucrătorilor C.N.A.I.R. care vor marca şi semnaliza corespunzător zonele în cauză”, a anunţat Poliţia Sibiu pe pagina de Facebook.
 
Astfel, accesul spre şi dinspre A1, în zona municipiului Sibiu, rămâne deschis în punctele situate în zona Mohu (DN 1), strada Ştefan cel Mare şi Calea Şurii Mari, precum şi DN 7H (Aeroport).
 
Poliţia recomandă trasee de tranzit: conducătorii auto care tranzitează municipiul Sibiu vor aborda traseele - intrare DN 1 (Mohu) – ieşire Aeroport sau continuare pe A1; - intrare Aeroport / A1 – ieşire DN 1 (Mohu). 
 
Centrul infotrafic al Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, nodul rutier de la kilometrul 244, municipiul Sibiu, judeţul Sibiu, pe perioada carantinării municipiului Sibiu, căile de intrare/ieşire de pe autostradă în oraş, de la acest nod rutier, vor fi închise începând de astăzi, ora 11:00. Se pot folosi celelalte căi de acces de pe autostradă către municipiul Sibiu, respectiv nodurile rutiere de la km. 242, 247 şi 254”.

„Restricţia rutieră impusă este semnalizată corespunzător”, arată IGPR.

Municipiul Sibiu va intra în carantină luni, la ora 5.00.

De asemenea, vor fi carantinate localităţile Şelimbăr şi Cisnădie, aflate în imediata apropiere a municipiului Sibiu, dar şi Cartierul Arhitecţilor, care leagă Sibiul de Cisnădie.

În plus, va intra în carantină oraşul Tălmaciu, traversat de DN 7, una dintre cele mai circulate artere rutiere din ţară. CJSU a stabilit că tranzitarea localităţilor carantinate este permisă, dar nu se permite staţionarea în acestea. 

Pe aceeaşi temă: 

Judeţul Sibiu are cea mai mare rată de infectare la mia de locuitori. De luni, patru localităţi intră în carantină 

Carantină pentru 14 zile în municipiul Sibiu şi în localităţile limitrofe. Restricţiile sunt extrem de dure

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările