Prologul Red Bull Romaniacs are loc pe 2 iulie pe bulevardul Corneliu Coposu

Prologul Red Bull Romaniacs are loc pe 2 iulie pe bulevardul Corneliu Coposu

Prologul ediţiei cu numărul 10 a Redbull Romaniacs va debuta la ora 17.30, cei mai rapizi rideri din calificări urmând să se lupte pe obstacolele creionate de Andy Fazekas şi echipa sa  de la Crazy Bike Sibiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru ediţia cu nr.10, la cererea fanilor, traseul de Prolog a fost îmbogăţit cu aşa numitele wall-ride. Este vorba de obstacolele în formă de evantai care se succed şi care perimt publicului să îi vadă mult mai aproape pe rideri. Deşi spectaculose, aceste wall-ride-uri s-au dovedit adevărate capcane, în 2008, devenind extrem de alunecoase  în urma ploii. Vom vedea cine se va impune pe traseul care înglobează peste 15 obstacole menite să ofere fanilor o idee asupra dificultăţilor pe care riderii le vor întâmpina în cele patru zile de off-road extrem.
 
Conceput pentru a face un adevărat show urban Prologul are însă şi o miză din punct de vedere sportiv. Mai precis, concurenţii trebuie să aibă grijă pentru că în urma clasamentului din centrul Sibiului se stabileşte ordinea de start pentru prima zi de off-road.
 
La clasa Pro (clasa cu cel mai dificil traseu din concurs) duelurile de la Prolog vor rămâne cu siguranţă în istoria enduroului extrem. Datorită evoluţiilor spectaculoase din ultimii ani, Graham Jarvis (Marea Britanie), Jonny Walker (Marea Britanie), Chris Birch (Noua Zeelandă), Andreas Lettenbichler (Germania) sunt deja starurile Prologului. Totuşi, atenţia la clasa Pro va fi focusată şi pe Wade Young (Africa de Sud), Ivan Cervantes (Spania) sau Cristobal Guerrero (Spania). Debutanţi, în cel mai dificil raliu hard enduro din lume, toţi trei vor să impresioneze publicul român. 
 
Program Prolog 2 iulie 
 
Calificări clasa Hobby Single – 09:00
 
Calificări clasa Hobby Team – 10:00
 
Calificări clasa Expert Single – 11:00
 
Calificări clasa Expert Team – 12:00
 
Calificări clasa Pro – 13:00
 
Calificări clasa Rookie – 13:30
 
Finala tuturor claselor – 17.30
 
Vă mai recomandăm: 
 

25 de designeri români şi străini vin la Feeric Fashion Days

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările