O maşină a Poliţiei Locale a intrat într-un cap de pod, la Răşinari

O maşină a Poliţiei Locale a intrat într-un cap de pod, la Răşinari

Foto: Arhivă

O maşină aparţinând Poliţiei Locale Sibiu a fost implicată într-un accident grav de circulaţie, marţi dimineaţa, pe drumul dintre Sibiu şi Răşinari. Poliţistul aflat la volan a fost grav rănit şi a fost transferat la un spital din Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Reprezentanţii Primăriei Municipiului Sibiu spun că maşina se afla în patrulare de-a lungul liniei de tramvai dintre Sibiu şi Răşinari.

"Accidentul s-a petrecut în dreptul fabricii Dumbrava, echipajul aflându-se în patrulare de-a lungul liniei de tramvai", spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Sibiu.

Potrivit sursei citate, prezenţa echipajului în zona respectivă era normală, chiar dacă este în afara municipiului Sibiu, pentru că linia de tramvai aparţine Tursib, societatea locală de transport în comun, deci este un bun al municipiului Sibiu.

Maşina, în care se aflau doi poliţişti locali, se îndrepta spre Răşinari iar la intersecţia cu drumul care merge spre Cisnădioara s-a izbit violent de un cap de pod.

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc pe fondul stării de oboseală a şoferului.

„Accidentul s-a produs în apropierea intersecţiei DJ 106 A cu DJ 106 D Sibiu – Cisnădioara, în următoarele împrejurări: C. Toma, în vârstă de 44 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce conducea autoturismul spre localitatea Răşinari, pe fondul stării de oboseală a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

În urma accidentului, poliţistul aflat la volan, în vârstă de 44 de ani, a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean şi apoi la secţia de neurochirurgie a unui spital din Cluj.

Până la această oră, reprezentanţii Primăriei Municipiului Sibiu, de care aparţine Serviciul Public de Poliţie Locală, nu au putut oferi un punct de vedere vizavi de ceea ce s-a întâmplat, respectiv ce făcea echipajul de poliţie locală în afara municipiului Sibiu.  Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările