Ghiţă Mureşan vine la Sibiu, la Zilele Baschetului

Ghiţă Mureşan vine la Sibiu, la Zilele Baschetului

Cel mai înalt român ajunge pentru prima oară la Sibiu, sâmbătă, 24 august, la Zilele Baschetului Sibian. Cel mai înalt jucător din istoria NBA va da autografe şi va povesti despre experienţa sa în cel mai puternic campionat de baschet din lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ghiţă Mureşan, cel mai înalt jucător din istoria NBA, vine la Zilele Baschetului Sibian. Asociaţia Al 6-lea jucător invită toţi iubitorii baschetului la o sesiune de autografe cu Ghiţă Mureşan  sâmbătă, 24 august. Jucătorul va petrece câteva ore alături de sibieni la terenurile de baschet din Parcul Tineretului, începând cu ora 12:30, acolo unde va povesti despre experienţa lui în NBA şi despre sportul cu inel.
 
Gheorghe Mureşan este cel mai cunoscut sportiv român, singurul român ce a jucat în NBA, liga profesionistă de baschet. Recordul său pentru naţionala României este de 42 de puncte, reuşite într-un meci cu Suedia, în noiembrie 1992. În 1993 a pătruns în liga profesionistă nord-americană (NBA), evoluând cinci sezoane pentru Washington Bullets (1993-1998) şi două pentru New Jersey Nets (1998-2000). În sezonul 1995-1996 a primit premiul NBA Most Improved Player Award.
 
Sesiune de autografe şi antrenament deschis cu CSU Atlassib Sibiu
 
Ghiţă Mureşan nu este singura surpriză din această ediţie Zilele Baschetului. Echipa de baschet CSU Atlassib Sibiu va avea un antrenament deschis publicului sâmbătă, 24 august, începând cu orele 18:00, la Sala Transilvania.
 
Prima întâlnire a fanilor CSU Atlassib Sibiu cu jucătorii va fi însă vineri, 23 august, ora 20:30, la Promenada Mall, acolo unde toţi iubitorii baschetului sunt aşteptaţi la o sesiune de autografe cu jucătorii CSU Atlassib Sibiu.
 
Streetball cu premii în valoare de 3.000 euro
 
Campionatul de streetball Zilele Baschetului va avea în acest an premii în valoare de 3.000 euro. Înscrierea echipelor este gratuită şi se poate face până miercuri, 21 august, trimitând un email la adresa forum@csufans.ro. Campionatul se va desfăşura la terenurile de baschet din Parcul Tineretului (24-25 august) şi în parcarea Shopping City Sibiu (31 august-1sept), în funcţie de categoria de vârstă. Informaţii suplimentare şi regulamentul campionatului de streetball se pot accesa pe site-ul www.csufans.ro.
 
Programul Zilelelor Baschetului va fi publicat în curând pe site-ul www.csufans.ro 
 
Vă mai recomandăm: 
 

Ghiţă Mureşan: “Nu e normal să înjuri sportivii români care au fost la Londra. Doar să ajungi la o olimpiadă este mare lucru”

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: