Desfigurat de un beţiv şi abandonat pe marginea drumului

Desfigurat de un beţiv şi abandonat pe marginea drumului

Foto arhivă

Un bărbat de 62 de ani din localitatea sibiană Ruşi a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost victima unei  agresiuni. Acum este în comă, internat la spitalul judeţean, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Ştiri pe aceeaşi temă


Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara. Victima, un vârstnic de 62 de ani, a ajuns la spital cu multiple traumatisme la nivelul capului, iar acum este internat la Terapie Intensivă, în comă.

„Bărbatul este în stare gravă, cu mai multe contuzii cerebrale şi traumatisme la nivelul capului şi fracturi“, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Se pare că cei doi s-au certat iar agresorul nu s-a sfiit să îi aplice mai multe lovituri puternice. Apoi l-a abandonat pe marginea unui drum din localitate de unde a fost şi ridicat de medicii de la ambulanţă şi transportat la spital.

Poliţiştii au demarat o anchetă şi susţin că au identificat şi un suspect. La momentul producerii incidentului se pare că agresorul era în stare de ebrietate şi nu au reuşit să stea de vorbă cu el. Cum nici victima nu poate vorbi cu oamenii legii, cercetările se derulează destul de greu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările