VIDEO Cultura de cannabis pe acoperişul unui bloc din Satu Mare. Mama unui bebeluş de două luni, membră a grupării

VIDEO Cultura
de cannabis pe acoperişul unui bloc din Satu Mare. Mama unui bebeluş de două luni, membră a grupării

Cei patru suspecţi aprovizionau piaţa ilicită de profil din Satu-Mare, pentru o doză de cannabis percepând suma de 50 de lei

O cultură de canabis a fost găsită pe un bloc din Satu Mare în această după masă. De plantaţie s-ar fi ocupat patru tineri, printre care se numără şi o sătmăreancă, mamă a unui bebeluş de doar două luni. Procurorii cred că femeia a consumat droguri pe perioada sarcinii, motiv pentru care au cerut să-i fie retrase drepturile părinteşti.

Patru tineri au ajuns pe mâna poliţiei fiindcă cultivau canabis pe acoperişul unui bloc din Satu Mare. Unul din membrii grupării destructurate era mama a unui bebeluş de doar doi ani. Acum femeia riscă să-şi piardă copilul şi să ajungă după gratii din cauza consumul de droguri.

Reţeaua a fost anihiliată în această după masă de procurorii DIICOT. Din materialul probator administrat în cauză reiese că, în cursul acestui an, un bărbat de 30 de ani a înfiinţat o cultură de cannabis atât în apartamentul său, cât şi pe acoperişul blocului în care locuieşte. Potrivit procurorilor, acesta era ajutat în activitatea de îngrijire, recoltare şi vânzare a stupefiantelor de către alţi trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, printre care se numără şi mama unui bebeluş de doar doi ani care a consumat droguri chiar în perioada sarcinii.

Din această cauză, procurorii DIICOT  au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Satu-Mare pentru a lua măsuri de ocrotire a copilului, având în vedere faptul că atât suspectul cât şi mama copilului sunt consumatori de droguri şi puneau în pericol dezvoltarea fizică, psihică şi intelectuală a minorului. Copilul a fost luat de autorităţi şi dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu-Mare pentru investigaţii.

Suspiciunile procurorilor s-au  concretizat abia după ce au efectuat percheziţii la cei suspecţi. Atunci au fost descoperite pe acoperişul blocului în care locuieşte bărbatul de 30 de ani patru plante, totalizând aproximativ 3,5 kg de masă verde de cannabis, iar în apartamentul acestuia au fost descoperite şi ridicate 60 de grame de cananbis uscat, seminţe de cannabis, precum şi echipamentele necesare pentru mărunţirea şi porţionarea drogurilor.
 

“Cei patru suspecţi aprovizionau piaţa ilicită de profil din Satu-Mare, pentru o doză de cannabis percepând suma de 50 de lei. Acum cei patru fost duşi la audieri, în baza mandatelor de aducere” , spun procurorii.

Vă recomandăm şi

DIICOT cere decăderea din drepturile părinteşti pentru o mamă consumatoare de canabis care-şi alăpta bebeluşul

11 presupuşi traficanţi de droguri, arestaţi preventiv în urma percheziţiilor de duminică

Trei membri ai unei grupări de trafic de droguri au fost arestaţi

Cultură de canabis printre aracii de fasole descoperită la Rona de Sus

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările