8% din profesorii sătmăreni rămân fără loc în învăţământ în urma examenului de titularizare

733 de profesori sătmăreni au susţinut examen pentru unul din cele 678 de posturi de titulari şi suplinitori disponibile în judeţ. Numărul candidaţilor a depăşit numărul posturilor disponibile, astfel încât 8% din cei înscrişi vor rămâne fără un loc de muncă în învăţământ.

Ştiri pe aceeaşi temă

733 de profesori au concurat ieri pentru 36 de posturi de titulari şi 642 de posturi de suplinitori disponibile pentru anul şcolar 2010/2011 în judeţ.
Concursurile au avut loc ieri dimineaţa, fiind organizate în cadrul Colegiului Naţional „Doamna Stanca” respectiv în Grupul Şcolar Forestier „Cosntantin Brâncuşi”, cu începere între orele 9.00.
Din numărul total al candidaţilor, 36 profesori sunt din alte judeţe, aceştia dorind să ocupe un post în judeţul Satu Mare.
Rezultatele concursurilor se vor afişa în decursul zilei de 18 iulie, urmând ca repartizarea profesorilor să se desfăşoare în perioada 21 – 30 iulie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările