VIDEO Trei vagoane de tren dezafectate, cuprinse de un incendiu în gară la Caransebeş

VIDEO Trei vagoane de tren dezafectate, cuprinse de un incendiu în gară la Caransebeş

FOTO NEWS.RO

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la trei vagoane de tren dezafectate care se află pe o linie secundară de cale ferată din gara municipiului Caransebeş din judeţul Caraş-Severin, iar patru echipaje de pompieri intervin pentru stingerea focului. Flăcările s-au extins şi la o clădire învecinată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, miercuri seara, un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa izbucnirea unui incendiu în gara municipiului Caransebeş.
 
"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş. Ajunse la locul incendiului, forţele de intervenţie au constatat că incendiul se manifestă violent la trei vagoane de tren dezafectate. Având în vedere intensitatea incendiului a fost solicitat în sprijin şi un al patrulea echipaj de stingere. În momentul de faţă se lucrează pentru lichidare. Cele trei vagoane staţionau pe o linie secundară de cale ferată", au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.
 
 
Cele trei vagoane au fost distruse în totalitate, iar incendiul s-a propagat şi la o construcţie care se afla la circa trei metri de vagoane, un depozit al CFR. Astfel, a ars şi acoperişul acesteia pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, fără a fi afectate încăperile.
 
Incendiul nu a făcut victime.
 
Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii focului, acestea urmând să fie stabilite după lichidarea incendiului, intervenţia fiind în desfăşurare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: