Un grup de rromi i-a atacat pe proprietarii unui bar din Anina

Proprietarii povestesc cu groază momentele prin care au trecut. Poliția a ajuns la fața locului, dar nu a mai putut face mai nimic, fiindcă rromii au dispărut de la fața locului. Au fost întocmite șapte dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri și distrugere.

În timp ce se afla în bar împreună cu soția și fiica lui, proprietarul unui local din Anina a văzut un grup de cetățeni de etnie rromă care erau înarmați cu pietre și pari.Grupul de indivizi a intrat cu forța în local. Rromii au început să împartă pumni și bâte în stânga și în dreapta atât patronului, cât și celorlalți oameni aflați în interior.Tot ce le-a ieșit în cale a fost rupt cu bâta sau spart cu pietre.

Jaf la restaurantul de lux Cafe Cafe din Constanţa

Majoritatea martorilor povestesc cu spaimă și cu frică despre atacul rromilor care s-a iscat fără niciun rost, dar ei bănuiesc că grupul de etnie rromă vrea să obțină de la ei ,,taxă de protecție’’.,,Au năvălit peste noi, ne-au luat la bătaie cu parii,m-au culcat jos și m-au lovit cu picioarele ca pe un câine, la un momendat unul dintre ei m-a lovit în cap cu un bolovan.Din acel moment nu am mai stiut nimic ce s-a intâmplat cu mine’’, a spus tremurând Anton Gabriel proprietarul barului.


Poliția a ajuns la fața locului, dar nu a mai putut face mai nimic, fiindcă rromii dispăruseră de la locul incidentului. Victimele implicate în eveniment spun că nu este pentru prima dată când oamenii legii nu își fac datoria față de aceasta grupare din Anina și nu iau măsurile necesare împotriva lor și de aceea s-a ajuns până aici.

,,Au fost întocmite șapte dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri și distrugere’’ a spus Ancuța Cărbunariu purtător de cuvânt IJP Caraș-Severin.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: