EXCLUSIV FOTO VIDEO Protestatarii de la Mechel Oţelu Roşu au reuşit să discute cu conducerea combinatului. Salariile peste cel puţin 45 de zile

EXCLUSIV FOTO VIDEO Protestatarii de la Mechel Oţelu Roşu au reuşit să discute cu conducerea combinatului. Salariile peste cel puţin 45 de zile

Liderul sindical Gh. Botica, preşedintele Sindicatului Ductil Steel a venit la Oţelu Roşu FOTO CRISTIAN FRANŢ

Deşi a venit de la Buzău pentru a-şi susţine colegii protestatari, liderul sindical Gheorghe Butica de la Sindicatul Ductil Steel Buzău nu a putu să le spună oamenilor când îşi vor primi salariile

Ştiri pe aceeaşi temă

Protestul de astăzi al angajaţilor Mechel Oţelu Roşu a avut şi un moment inendit, pentru că liderul sindical de la Ductil Steel Buzău a venit să=şi suţină colegii de la Oţelu Roşu. 
Pentru angajaţii de la Mechel Oţelu Roşu astăzi a fost a doua zi de proteste. Oamenii au fost coordonaţi azi chiar de preşedintele Sindicatului Ductil Steel din Buzău, Gheorghe Botica. Acesta a venit special la Oţelu Roşu pentru a obţine o discuţie cu conducerea societăţii.
Angajaţii sunt extrem de nemulţumiţi, deoarece nu şi-au mai luat salarii din luna aprile şi spun că sitva de facturi tot creşte, fiind ameninţaţi că vor fi deconectaţi de la gaz şi curent. Oamenii spun că politicienii şi guvernanţii sunt principalii vinovaţi, deoarece au promis multe, dar nu au făcut nimic pentru ei.
Deşi a reuşit să obţină o întrevedere cu noua conducere a MEchel Oţelu Roşu, liderul de sindicat de la Buzău nu i-a mulţumit pe angajaţi, după ce conducerea le-a explicat că îşi vor primi o parte din bani cel mai devreme în 45 de zile. Oamenii spun că liderii sindicatului sunt pe mână cu ruşii şi nu reprezintă angajaţii şi spun că dacă în 45 de zile nu îşi vor primi banii, se vor răzbuna pe liderul sindical de la Buzău. Protestele vor continua în următoarele opt zile.
 
CITEŞTE ŞI:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările