Primăria unui oraş din vestul ţării a intrat cu buldozerele peste „favelele“ de la marginea localităţii. În locul lor se vor construi blocuri ANL

Primăria unui oraş din vestul ţării a intrat cu buldozerele peste „favelele“ de la marginea localităţii. În locul lor se vor construi blocuri ANL

FOTO argument-cs.ro

Primăria Reşiţa a demolat mai multe clădiri improvizate la marginea oraşului. Este vorba de “favelele”, construite în zona Deal Moroasa-Grădiniţă de către câţiva zeci de reşiţeni

Ştiri pe aceeaşi temă

În total este vorba despre 32 de parcele, pentru care Primăria Reşiţa nu a mai prelungit contractual de închiriere. S-a luat această decizie pentru că administraţia locală intenţionează să construiască pe acest teren cinci blocuri ANL.

Proprietarii nu s-au conformat solicitărilor Primăriei Reşiţa de a curăţa terenurile şi în aceste zile, reprezentanţii administraţiei locale au intrat cu buldozerele şi au demolat toate clădirile improvizate.

„Din păcate, niciunul dintre foştii chiriaşi nu au reacţionat la notificări, ca atare, angajaţii Direcţiei de Întreţinere şi Reparare a Patrimoniului au trecut la demolarea anexelor construite, igienizarea şi pregătirea terenurilor pentru a se putea efectua măsurătorile impuse de Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Cele cinci blocuri care urmează a fi construite, vor avea un total de 30 de apartamente, imobilele vor fi în regim parter plus două etaje, cu două apartamente pe fiecare nivel, suprafeţele fiind cuprinse între 60 şi 100 de metri pătraţi“, ne-au transmis reprezentanţii Primăriei Reşiţa, printr-un comunicat de presă.

Proiectul administraţiei reşiţene conţine cinci blocuri cu un total de 30 de apartamente, în clădiri de tipul P+2. Suprafeţele vor fi cuprinse între 60 şi 100 de metri pătraţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: