Clorura de calciu a acoperit străzile oraşului, astfel încât şoferii să poată circula normal

Clorura de calciu a acoperit străzile oraşului, astfel încât şoferii să poată circula normal

Muncitorii au ieşit pe străzile din judeţ

De astăzi, de la ora 12,00 şi până joi, la aceeaşi oră, judeţul Caraş-Severin este avertizat cu Cod Galben de ninsoare. Vremea ţine pe jar autorităţile locale şi judeţene, care s-au pregătit să intervină, cu clorură de calciu şi cu utilaje specializate. Până la această oră, în oraşul de pe Bârzava nu au fost probleme legate de trafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zăpada care a căzut peste oraş în ultimele ore a scos pe străzi salariaţii Direcţiei pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului. Aceştia au aruncat pe carosabil, chiar din timpul nopţii, clorură de calciu, pentru ca şoferii să nu întâmpine probleme foarte mari în trafic.

„Încă nu este foarte frig şi nu a îngheţat, dar când temperatura va mai scădea, pot să apară probleme pe pasajul care face legătura între Govândari şi Triaj, pe Strada Pictor Andreescu, care este şi în pantă şi în curbă, sau la ieşirea din Reşiţa către Cuptoare”, a explicat Traian Dragomir, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Reşiţa. Administraţia locală este pregătită să intervină cu 20 de utilaje, cu peste 800 de tone de material antiderapant şi cu 90 de muncitori. Valoarea materialelor antiderapante achiziţionate este de peste 105.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările