Cine este tânăra ucisă şi abandonată într-o pădurea de lângă Reşiţa. Fratele femeii, ultimul om care a văzut-o în viaţă: „De sub ochii mei a plecat“

Cine este tânăra ucisă şi abandonată într-o pădurea de lângă Reşiţa. Fratele femeii, ultimul om care a văzut-o în viaţă: „De sub ochii mei a plecat“

Călin şi Ana Maria Suru/sursă foto Facebook

Misterul continuă în cazul tinerei găsite moarte la începutul acestei săptămâni, într-o pădure la marginea oraşului Reşiţa

Ştiri pe aceeaşi temă

Ana Maria Suru, o tânără de 29 de ani din Reşiţa, a fost găsită luni, 22 aprilie, moartă într-o pădure de la marginea oraşului cărăşean. Tânăra lucra ca hair-stylist în Italia şi venise acasă pentru o scurtă vacanţă. Joi, 18 aprilie, a plecat de acasă de la fratele său să cumpere mâncare de la supermarket şi de atunci nu s-a mai întors. Ultimul care a văzut-o în viaţă este Călin, fratele său, care de altfel este şi cel care a găsit-o după ce a fost anunţat de un cunoscut că maşina Anei se află abandonată pe un drum forestier.

Marţi, 23 aprilie, procurorii au dat un comunicat scurt, în care au anunţat că a fost găsit decedată, în pădure, fără alte precizări. Astăzi, însă, au venit cu o completare prin care anunţă că tânăra a fost ucisă şi înlătură orice bănuială că aceasta şi-ar fi luat viaţa.

“Din datele şi probele existente la acest moment rezultã cã victimei S.A.C i-a fost suprimatã viaţa şi în prezent se fac cercetãri în vederea identificãrii autorului/autorilor faptei penale”, arată comunicatul transmis de procurori.

Fiind ultimul care a văzut-o în viaţă, Călin, fratele fetei a devenit automat şi suspect. De altfel, poliţiştii au confiscate toate telefoanele familie pentru a afla indicii.

“De sub ochii mei a plecat. Eu am căutat-o întruna. Am găsit-o cu poliţia. După ce a dispărut, am anunţat pe toată lumea. M-a sunat cineva care lucrează la exploatare forestieră să-mi spună că i-a văzut maşina. Am sunat la poliţie, am mers cu poliţia, am zis să nu mă duc singur. Cu doi poliţişti şi cu iubita mea, că şi cu ea am căutat-o tot timpul. Am găsit maşina, ne-am uitat în jurul maşinii şi de disperare am început să o strig. Nici nu ştiu ce am vrut. Să-mi răspundă ea. Am strigat vreo 10 minute, nu ştiu exact, după care m-am uitat pe marginea prăpastiei, că e şi o prăpastie acolo şi am văzut-o, aşa la vreo 15 metri de mine. Am văzut bluza şi pantalonii, şi am strigat la ceilalţi. Dar nu ne-au lăsat poliţiştii să ne mai apropiem. Au întors-o şi ne-am uitat aşa de la distanţă. Cât era cu faţa în jos nu se vedea deloc sânge. Doar puţin pe mâini. Când au întors-o, am văzut că era plină de sânge”, a povestit fratele tinerei, pentru Adevărul.

Călin spune şi ce s-a întâmplat când a văzut-o ultima data pe Ana. “Eu sunt fratele ei, de sub ochii mei a plecat să cumpere de mâncare. Înainte să pornească, s-a oprit şi a deschis uşa la maşină şi m-a întrebat «Ce vrei să-ţi cumpăr de mâncare?». Şi i-am spus să cumpere ce vrea ea. Ultima dată se vede pe o cameră a Poliţiei Locale, de la Ocolul Silvic, trecând ea cu maşina spre casa noastră, la ora 15.57. Eu apar la minutul 16.20, după ea, că ea trebuia să mă aştepte acasă, că nu avea chei de la mine. Mai sunt camere la nişte magazine, acolo în zonă, dar pe mine nu m-au mai lăsat să văd imaginile după ce au găsit-o moartă, pentru că, fiind ultimul care a văzut-o în viaţă, am devenit automat suspect”, a declarat Călin.

Fratele fetei povesteşte că a intrat în panică când a văzut că nu mai ajunge şi s-a dus s-o caute. Acesta susţine că fata era în depresie şi se certa des cu iubitul său, pe care familia nu-l accepta.

“Noi ne-am panicat că am văzut că nu mai ajunge şi am plecat eu după ea la supermarket, să văd ce o făcut. Era despărţită de iubitul ei şi era în depresie. Se certau. Noi nu credeam că nu s-au împăcat. Au mai făcut de astea, se mai certau, se mai împăcau. Familia nu a fost de acord cu el. Din ianuarie ştiu că s-au despărţit”, a mai spus Călin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: