Cinci motociclişti germani, salvaţi de jandarmi după o zi întreagă în care nimeni nu a ştiut nimic despre ei

Cinci motociclişti germani, salvaţi de jandarmi după o zi întreagă în care nimeni nu a ştiut nimic despre ei

FOTO IJJ Caraş-Severin

Un cabanier de pe Muntele Semenic, din Caraş-Severin, a cerut sprijinul autorităţilor după ce cinci turişti germani, practicanţi de enduro, nu s-a mai întors la cabană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 8 mai, la ora 19.30, jandarmii montani au fost alertaţi în urmă unui apel primit pe numărul unic de urgenţă 112, prin care s-a anunţat faptul că cinci turişti străini au aplecat în urmă cu o zi, in data 07.05.2018, cu motocicletele şi nu s-au mai întors la cabana unde erau cazaţi.

"Misiunea de salvare a celor 5 motociclişti s-a incheiat cu bine. Jandarmii montani alături de salvamontişti au plecat în căutarea celor 5 persoane, iar în jurul orei 23.30, au fost găsiţi în zona numită "Botul Calului", din masivul Semenic.
Cei 5 practicanţi de enduro au relatat faptul că s-au rătăcit cu o zi in urmă, deoarece aparatul GPS s-a stricat şi rămânând la două dintre motociclete fără benzină nu au mai putut pleca din zona unde au fost găsiţi. Pentru siguranţă lor aceştia au fost cazaţi într-o locaţie din Valea Almajului, urmând ca astăzi să revină în satul Gărâna.Misiunea s-a finalizat în jurul orei 03.30", a transmis Biroul de presă al Jandarmeriei Caraş-Severin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările