Reduceri puţine în magazinele din Râmnicu Vâlcea de Black Friday

Reduceri puţine în magazinele din Râmnicu Vâlcea de Black Friday

De Black Friday, magazinele s-au deschis de la ora 07.00. Foto Adevarul

Râmnicenii s-au înghesuit la cumpărături de Black Friday de la şapte dimineaţa, când s-au deschis magazinele Flanco şi Altex din mall. Efortul de a ajunge primii la cumpărături nu a meritat căci ofertele au lăsat de dorit.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La Altex, reducerile au fost puţine şi, în general,  la articole care sunt la promoţie mai tot timpul. Cele mai multe reduceri de Black Friday în acest magazin au fost la aparatele foto sau smartphone-uri. Ramnicenii au putut cumpăra astfel de obiecte cu până la 100 sau 200 de lei mai ieftin.
 
 Electrocasnicele au fost la promoţie doar dacă persoanele interesate să achiziţioneze un produs s-au prezentat în magazin şi cu un aparat mai vechi. 
 
„Eu am venit la 7.30 pentru a cere detalii.  Am trimis pe altcineva cu banii. Eu am ştiut că maşina de spălat costă 729,90 de lei dar, de fapt , am ajuns să plătesc 849 de lei pentru că nu am adus nimic la schimb. Atunci când se fac promoţiile nu se specifică că trebuie să aduci alte obiecte la schimb. Până la urmă am cumpărat, dar fără acea reducerea. Promoţii din astea găseşti mereu, reduceri din astea se fac şi în afara Black Friday”, spune Nicoleta.
 
Cea mai mare reducere de Black Friday s-a înregistrat la Flanco, unde preţul unui laptop a fost mai mic şi cu 1 000 de lei. Clienţii magazinului au plătit pentru o tabletă PC şi cu 200 de lei mai puţin decât într-o zi obişnuită, iar pentru o plasmă tv chiar şi cu 500 de lei mai puţin.
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările