Peste 500 de locuri de muncă la bursa organizată vineri de AJOFM Vâlcea

Peste 500 de locuri de muncă la bursa organizată vineri de AJOFM Vâlcea

Valcenii sunt asteptati la bursa joi, 14 aprilie 2016. FOTO Corina Macavei

51 de angajatori şi-au anunţat prezenţa la prima bursă generală a locurilor de muncă organizată în acest an de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vâlcea.


Bursa generală a locurilor de muncă este programată pentru joi, 14 aprilie 2016, începând cu ora 9.00, la sediul Centrului Regional pentru Formarea Profesională a Adulţilor.

bursa Până în această dimineaţă au confirmat prezenţa la eveniment 51 din cei 187 de agenţi economici contactaţi de reprezentanţii AJOFM. Aceştia oferă 536 de locuri de muncă în domenii de activitate precum industria textilă şi pielărie, construcţii, turism, servicii, alimentaţie publică. La ofertă se adaugă alte 281 de locuri de muncă vacante în alte ţări din Uniunea Europeană, prin reţeaua EURES. 

Şomerii care nu locuiesc în Râmnicu Vâlcea şi care nu pot face deplasarea în municipiu trebuie să ştie că se vor amenaja puncte de informare cu privire la bursa de joi, 14 aprilie 2014, şi în cadrul agenţiilor locale din Drăgăşani şi Horezu, precum şi la punctul de lucru din  Berbeşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările