FOTO Ce a păţit un şofer care circula pe un drum naţional de la intrarea în oraş  cu 160 km/h

FOTO Ce a păţit un şofer care circula pe un drum naţional de la intrarea în oraş  cu 160 km/h

Şofer prins la intrare în Râmnicu Vâlcea cu 160 km/h pe o porţiune cu limită de 70 km/h Foto Adevărul

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au surprins vineri la prânz, într-o localitate componentă a municipiului Râmnicu Vâlcea, un conducător auto care circula pe un drum naţional cu aproape 100 km/h mai mult decât limita admisă în zonă.

 
Pe porţiunea de drum naţional DN 64, aflată la marginea municipiului Râmnicu Vâlcea, spre Craiova, în localitatea Stolniceni, deseori conducătorii auto calcă acceleraţia, fiind o zonă cu două benzi pe sens. La fel s-a întâmplat şi vineri la prânz, când radarul l-a surprins pe un şofer conducând cu 160 km/h, în contextul în care limita de viteză maximă admisă în zonă era de 70 km/h.
 
Şoferul s-a ales cu o amendă de 2.900 de lei şi a rămas şi fără permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile. 
 
El este unul dintre cei 29 de vitezomani prinşi de radar vineri, pe drumurile din Vâlcea, într-un interval orar de numai trei ore, între 09:00 şi 12:00. Amenzile aplicate acestora s-au ridicat la 16.795 lei.
 
În aceeaşi perioadă, în afara cazului de la Stolniceni, au mai existat încă trei conducători auto care au rămas fără permis de conducere, după ce la fel au păţit încă şase şoferi, la primele ore ale dimineţii, între orele 05:00 şi 08:00. Aceşti din urmă s-au numărat printre alţi 12 participanţi la trafic amendaţi cu 8.550 de lei. Doi biciclişti au fost prinşi pedalând pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.
 
Controalele Poliţiei Rutiere Vâlcea se înscriu în acţiunea TISPOL, Organizaţia Poliţiilor Rutiere din Europa.
Imagini din aceeasi galerie
  • Bicicliști în stare de ebrietate la Vâlcea Foto Poliția Vâlcea
  • Poliția Rutieră și șoferii din Vâlcea - acțiunea Tispol Foto Poliția Vâlcea 
  • Etilotestul - acțiunea Tispol - Serviciul Poliției Rutiere Vâlcea Foto Poliția Vâlcea
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: