Cu ce îşi ademeneşte un primar de comună alegătorii

Cu ce îşi ademeneşte un primar de comună alegătorii

Ştrand FOTO: Arhivă

Pentru alegerile din 5 iunie 2016, Gheorghe Dumbravă candidează pentru al doilea mandat din partea PNL la primăria comunei vâlcene Stoeneşti. Unul dintre obiectivele îndrăzneţe ale acestuia pentru perioada 2016- 2020 se referă la construirea unui ştrand cu apă termală şi sărată în centrul comunei.

Candidatul, în vârstă de 52 de ani, susţine că ideea amenajării ştrandului a apărut în urma forării unui puţ la mai puţin de 100 de metri adâncime de unde a ţâşnit apă sărată.


Gândit cu scopul de a obţine fonduri la bugetul local prin atragerea de turişti, ştrandul cu apă sărată şi termală reprezintă o propunere electorală pe care actualul primar al comunei Stoeneşti vrea să o onoreze imediat după câştigarea alegerilor din 5 iunie.

Proiectul ar urma să se materializeze în cel mai scurt timp, după realizarea studiilor şi după obţinerea avizelor de specialitate necesare. “Am pus acest proiect în oferta electorală pentru că mi-am obişnuit oamenii să mă ţin de promisiunile făcute, iar proiectul ar aduce bani la bugetul local, noi neavând în comună prea multe posibilităţi de a atrage fonduri", susţine Gheorghe Dumbravă, candidatul PNL la Primăria Stoeneşti.

Acesta este de părere că amplasarea ştrandului în apropiere de drumul naţional, care face legătura între Râmnicu Vâlcea şi Târgu Jiu, va favoriza venirea turiştilor în Stoeneşti.

Alternativă pentru staţiunile din apropiere

Liberalul îşi doreşte ca acest ştrand să devină o alternativă pentru staţiunile din apropiere, respectiv Băile Govora şi Ocnele Mari, care se află la o distanţă mai mică de 15 km, unde nu există ştranduri decât fie cu sare, fie cu apă termală, cel din Stoeneşti urmând să le propună turiştilor varianta unui ştrand cu apă termală, dar şi sărată.

Gheorghe Dumbravă este în prezent primar al comunei vâlcene Stoeneşti şi se mândreşte că în mandatul său toate cele cinci cămine culturale au fost modernizate, iar în cele 13 sate ale comunei pe care o gospodăreşte a reuşit să dezvolte investitţii importante pentru comunitate.

Pe aceeaşi temă:

Transformarea ştrandurilor fabricilor socialiste. Locurile de distracţie ale proletarilor, între terase chic şi bălării

Pericolele de la ştrand – boli pe care le putem lua din apa bazinelor. Sfaturile specialiştilor pentru prevenirea acestora

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările