UPDATE Accident rutier pe Valea Oltului, cu trafic blocat total. Un copil de 4 ani, printre victime FOTO

UPDATE Accident rutier pe Valea Oltului, cu trafic blocat total. Un copil de 4 ani, printre victime FOTO

Trafic rutier blocat pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, la Câineni, în urma coliziunii a două maşini pe DN 7 / E 81 Foto Adevărul

Două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 7 / E 81, în zona Râul Vadului - Câineni, din judeţul  Vâlcea, sâmbătă seara, 31 iulie. Printre cele patru victime raportate este şi un copil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update, ora 19:55 Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea au anunţat că după o oră şi jumătate de la producerea accidentului pe de Valea Oltului, în Vâlcea, circulaţia a fost reluată în condiţii normale, fiind deblocată zona impactului, de la Râul Vadului - Câineni. 


Update, ora 19:27 Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii ISU Vâlcea victima de 4 ani este o fetiţă. Împreună cu părinţii va fi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu.

Copila a suferit un traumatism facial, fiind preluată de SMURD Sibiu împreună cu tatăl ei care a suferit politraumatisme. 

Echipajul SAJ Sibiu a preluat-o pe mamă, care prezintă o fractură la piciorul drept.

„O altă  persoană, din cealaltă maşină, a fost evaluată de SMURD Brezoi. Aceasta are excoriaţii şi a refuzat transportul la spital”, a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, explicând în acest mod de ce Poliţia a raportat trei şi nu patru victime.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

La intervenţie, Vâlcea a trimis o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ, iar Sibiu, fiind vorba despre o localitate aflată la graniţa dintre judeţe o altă ambulanţă SMURD şi una din partea Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Reprezentanţii ISU Vâlcea au menţionat că este vorba despre un accident soldat cu patru victime, în timp ce Poliţia Vâlcea a precizat că există informaţii doar despre trei persoane cu leziuni. Evenimentul fiind în continuă dinamică, se aşteaptă noi detalii. 
 
Se mai ştie că traficul între Vâlcea şi Sibiu este blocat total la momentul publicării acestei ştiri.
 
Poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili cauza şi împrejurările în care s-a produs acest accident rutier. 
 
Vom reveni cu amănunte.
 
Vă mai recomandăm şi: 
 

 

Accident rutier la Râul Vadului - Câineni, în județul Vâlcea, pe DN 7 / E 81 - Valea Oltului, soldat cu patru victime, printre care și un copil și blocarea totală a traficului Foto Adevărul

Imagini din aceeasi galerie
  • Accident rutier la Râul Vadului - Câineni, în județul Vâlcea, pe DN 7 / E 81 - Valea Oltului, soldat cu patru victime, printre care și un copil și blocarea totală a traficului Foto Adevărul
  • Accident rutier la Râul Vadului - Câineni în județul Vâlcea pe DN7 E 81 Valea Oltului soldat cu patru victime și blocarea totală a traficului Foto Adevărul
  • Trafic rutier blocat pe Valea Oltului între Vâlcea și Sibiu, în urma unui accident rutier la Râul Vadului - Câineni, pe DN 7 / E 81, soldat cu patru victime, printre care un copil de 4 ani
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările