UPDATE Accident rutier pe Valea Oltului, cu trafic blocat total. Un copil de 4 ani, printre victime FOTO

0
0
Trafic rutier blocat pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, la Câineni, în urma coliziunii a două maşini pe DN 7 / E 81 Foto Adevărul
Trafic rutier blocat pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, la Câineni, în urma coliziunii a două maşini pe DN 7 / E 81 Foto Adevărul

Două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 7 / E 81, în zona Râul Vadului - Câineni, din judeţul  Vâlcea, sâmbătă seara, 31 iulie. Printre cele patru victime raportate este şi un copil.

Update, ora 19:55 Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea au anunţat că după o oră şi jumătate de la producerea accidentului pe de Valea Oltului, în Vâlcea, circulaţia a fost reluată în condiţii normale, fiind deblocată zona impactului, de la Râul Vadului - Câineni. 

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DE PE VALEA OLTULUI, DIN CÂINENI - VÂLCEA

Update, ora 19:27 Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii ISU Vâlcea victima de 4 ani este o fetiţă. Împreună cu părinţii va fi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu.

Copila a suferit un traumatism facial, fiind preluată de SMURD Sibiu împreună cu tatăl ei care a suferit politraumatisme. 

Echipajul SAJ Sibiu a preluat-o pe mamă, care prezintă o fractură la piciorul drept.

„O altă  persoană, din cealaltă maşină, a fost evaluată de SMURD Brezoi. Aceasta are excoriaţii şi a refuzat transportul la spital”, a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, explicând în acest mod de ce Poliţia a raportat trei şi nu patru victime.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

La intervenţie, Vâlcea a trimis o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ, iar Sibiu, fiind vorba despre o localitate aflată la graniţa dintre judeţe o altă ambulanţă SMURD şi una din partea Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Reprezentanţii ISU Vâlcea au menţionat că este vorba despre un accident soldat cu patru victime, în timp ce Poliţia Vâlcea a precizat că există informaţii doar despre trei persoane cu leziuni. Evenimentul fiind în continuă dinamică, se aşteaptă noi detalii. 

Se mai ştie că traficul între Vâlcea şi Sibiu este blocat total la momentul publicării acestei ştiri.

Poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili cauza şi împrejurările în care s-a produs acest accident rutier. 

Vom reveni cu amănunte.

Vă mai recomandăm şi: 

Expoziţia unică din oraşul subteran de la Ocnele Mari, cu mărturiile ororilor Securităţii FOTO VIDEO

Inna, invitat special la Festivalul „Deep Forest Fest”. Trei zile şi trei nopţi de distracţie FOTO VIDEO

Mai multe - Râmnicu Vâlcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite