VIDEO Un şofer teribilist a fost filmat la Ploieşti în viteză şi pe contrasens

VIDEO Un şofer teribilist a fost filmat la Ploieşti în viteză şi pe contrasens

Şoferul cu Skoda a staţionat momente bune pe contrasens si a fost la un pas să provoace un accident. FOTO captură video

Un şofer care încalcă toate regulile de circulaţie, într-o zonă foarte aglomerată din Ploieşti, a fost filmat în timp ce conduce pe contrasens. Imaginile cu acesta au ajuns pe internet

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile din centrul Ploieştiului au fost surprinse de Mihai Constantinescu, un tânăr din Ploieşti despre care „Adevărul“ a scris în urmă cu puţin timp, după ce acesta a reuşit o iniţiativă unică în România, obţinând, în decembrie, o reducere a tarifelor de schi, la Azuga, pentru toţi împătimiţii.

De data aceasta, Mihai a surprins în centrul oraşului un şofer vitezoman care a încurcat traficul, a fost la un pas să producă un accident şi a întors maşina pe contrasens.

Ca un adevărat reporter, tânărul a stat de vorbă şi cu trecătorii scandalizaţi care au observat incidentul, apoi a postat imaginile pe YouTube.

„Este anormal să conduci cu suta la oră în centrul Ploieştiului şi să te comporţi astfel în trafic, aşa că am considerat că este datoria mea ca toată lumea să-l vadă pe acest şofer“, spune Mihai.

Mai puteţi citi

Revoluţia Zăpezii. Campania unui tânăr ploieştean care a reuşit să ieftinească ski-passul pentru toţi împătimiţii

VIDEO Dovezi filmate că tânăra care a supravieţuit unei catastrofe aviatice a fost călcată de două maşini ale pompierilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările