VIDEO O casă, două maşini şi mai multe utilaje agricole s-au făcut scrum într-un incendiu izbucnit la Şirna

VIDEO O casă, două maşini şi mai multe utilaje agricole s-au făcut
scrum într-un incendiu izbucnit la Şirna

Urmările unui incendiu care a izbucnit în comuna Şirna, judeţul Prahova FOTO ISU Prahova

O casă cu etaj, anexele gospodăreşti, un autoturism, o camionetă şi mai multe utilaje agricole au fost complet distruse de un incendiu care a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă în satul Brăteşti din comuna prahoveană Şirna. Pompierii au reuşit să stingă focul după şase ore.

Ştiri pe aceeaşi temă


”La sosirea celor 5 echipaje de stingere, incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 150 mp la o locuinţă compusă din parter şi etaj şi la o anexa gospodareasca tot pe 150 mp. Totodată a fost afectată şi o alta anexă de la un alt proprietar”, anunţă Biroul de Presă al ISU Prahova.

 Incendiul a pornit din interiorul unui garaj de la un cablu electric defect, neizolat corespunzător a precizat sursa citată.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul abia după şase ore, sâmbătă dimineaţa la ora 08.00.

 Locuinta şi o anexă au ars în totalitate, cu bunurile aferente, electronice şi electrocasnice, cherestea, un autoturism, o camioneta, utilaje agricole, acte şi carduri bancare potrivit ISU Prahova.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: