Un copil în vârstă de 12 ani a murit electrocutat într-o gară din Prahova

Un copil în
vârstă de 12 ani a murit electrocutat într-o gară din Prahova

Copilul a fost electrocutat în momentul în care s-a urcat pe acoperişul unui tren de marfă FOTO Adevărul

Un copil în vârstă de 12 ani a murit, sâmbătă, electrocutat după ce s-a urcat pe acoperişul unui tren de marfă care staţiona în gara din satul inoteşti, comuna prahoveană Colceag. Cazul a fost preluat de Poliţia Transport Feroviar Prahova.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Victima, un băiat, a murit după ce a atins din neatenţie unul dintre cablurile de înaltă tensiune în timp ce se afla pe acoperişul vagonului.

Martorii care au asistat la tragedie susţin că băiatul se juca printre liniile de cale ferată  împreună cu mai mulţi copii, iar la un moment dat acesta s-a urcat pe o scară direct pe unul dintre vagoane.

Copilul a atins un cablul de înaltă tensiune, iar gestul i-a fost fatal. A fost electrocutat şi a decedat pe loc, corpul băiatului fiind găsit carbonizat de echipajul de la ISU care a fost solicitat de urgenţă în gară.

Medicii de la Ambulanţa SMURD n-au mai putut să facă nimic pentru copil.

Nu este clar care a fost motivul pentru care băiatul a ajuns pe acoperişul vagonului.

Accidente similare s-au mai întâmplat în gările din Prahova, dar atunci victimele se urcaseră în tren pentru a fura fier vechi. De data aceasta însă este vorba despre un tren compus din vagoane pentru transportul produselor petroliere, însă marfa fusese descărcată.

Cazul a fost preluat de un achipaj al Poliţiei Transprot Feroviar Prahova care urmează să stabilească eventualii vinovaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările