Un bărbat şi-a salvat soţia din ghearele ursului cu toporul. Femeia este în stare gravă şi a fost transportată la spital

Un bărbat şi-a
salvat soţia din ghearele ursului cu toporul. Femeia este în stare
gravă şi a fost transportată la spital

Victima, care se afla într-o zonă izolată, a fost transportată cu barca până la Ambulanţă FOTO ISU Ph

Doi localnici, soţ şi soţie, din comuna prahoveană Măneciu au fost atacaţi, joi, de un urs în timp ce se aflau în grădină. Femeia a fost salvată din ghearele ursului de soţul său, care a atacat animalul cu toporul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a întâmplat joi, 18 octombrie, în satul Plăieşu din comuna prahoveană Măneciu. Mai întâi a fost atacată femeia (58 de ani), iar când soţul său a auzit ţipetele a sărit în ajutorul ei, dar a fost şi el rănit. A apucat însă să lovească animalul în cap cu un topor.

Victimele au cerut apoi ajutor prin 112, însă pentru deplasarea echipajelor medicale a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Satul Plăieşu se află într-o zonă izolată, iar calea cea mai apropiată este cu barca, pe lacul barajului de la Măneciu. În acest mod a fost transportată şi femeia care a suferit multiple răni la mâini şi picioare. Bărbatul (52 de ani) a refuzat transportul la spital. El a fost rănit doar la coapsă şi a fost îngrijit la faţa locului.

Din primele informaţii se pare că ursul ar fi murit în urma loviturii de topor primite în cap.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările