Percheziţii în Prahova la persoanele bănuite că au furat din magazine

Percheziţii în Prahova la persoanele bănuite că au furat din magazine

Poliţiştii din Prahova şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au făcut percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale. Cinci persoane au fost conduse la sediul poliţiei din Ploieşti, pentru audieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova, suspecţii sunt bănuiţi că în perioada noiembrie – decembrie 2018, ar fi pătruns în diverse societăţi comerciale din Ploieşti şi din zona limitrofă municipiului, de unde ar fi sustras diverse bunuri şi bani.

Obiectele furate erau ulterior comercializate către diverse persoane. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat bunuri susceptibile a fi folosite la comiterea furturilor şi bunuri susceptibile a proveni din comiterea acestora.

Cinci persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 30.000 de lei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: