Metoda „Accidentul“ continuă să facă victime la Ploieşti. Bătrâni păgubiţi de 100.000 de lei

Metoda „Accidentul“ continuă să facă victime la Ploieşti.
Bătrâni păgubiţi de 100.000 de lei

Bătrâni din Ploieşti păgubiţi prin metoda ”Accidentul”

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti şi Călăraşi au efectuat trei  percheziţii pe raza municipiilor Ploieşti şi Călăraşi, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune. Două mandate de aducere au fost puse în executare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cercetări a rezultat faptul că, de la începutul acestui an şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi săvârşit şase infracţiuni de înşelăciune.

Acestea ar fi indus în eroare persoanele vătămate, contactându-le telefonic şi spunându-le că o rudă apropiată este vinovată de producerea unui accident rutier grav, iar pentru înlăturarea consecinţelor penale, precum şi sub pretextul acoperirii costurilor serviciilor medicale, ar fi solicitat diverse sume de bani care erau ridicate de complici.

De la locaţiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracţională, precum sume de bani, înscrisuri, telefoane mobile şi bijuterii.

Două persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională se ridică la 100.000  de  lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările